Sider

torsdag 18. mars 2010

Seterjentens søndag

Så var 17. mai i bunad i boks for besteveninna til litjpia også. Dette var eit flott mønster på barnebunad. Det skal koma ei jakke også, men eg er såpass fornøyd med resultatet at eg måtte publisera det no. Mor og mamma til besteveninna har vore påkrevd å skryta mest kvar dag i det siste så no har eg nok brukt opp den kvota.

Stakken er i mørkebrunt og ikkje i svart slik det vanlegvis er. Det høver godt til det flammande raude og flotte håret til bunadseigaren. Besteveninna og litjpia utgjer vår eigen liten Benetton-reklame.
Eg gler meg til å sjå dei to i finstasen på 17. mai.

5 kommentarer:

 1. Den ble utrolig fin! Kan tenke meg de to jentene blir ett flott syn på 17.mai. Håper på bilde! :)

  SvarSlett
 2. Den var NYDELIG. Du har all grunn til å skryte, kjempe lekker :D

  SvarSlett
 3. Så utrolig flott bunad! Tror jeg må se etter denne jenta på 17.mai, for mine to bunadkledde gutter med bunad fra samme distrikt som dette, hadde kledd en liten matchende jente ved sin side!

  Dialekten din røper vel at du kanskje ikke er fra samme sted som denne bunaden? Men hvor? Så mye og så lite vi vet om andre bloggere! Vi veit kanskje hva favorittfargen er, eller politiske standpunkt, men hvor i landet de holder til aner vi ikke! (o:

  Ha en fin helg, where ever you are...

  SvarSlett
 4. Eg er sør-trønder, men i hjartet og bustad er eg bergensar. Ein velkjend kombinasjon!? No har eg nett funne ut at bunaden er ein kopi av vestfoldbunaden. Litjpia skal få grøn trønderbunad.

  SvarSlett
 5. Du er så flink til å strikke!! Gleder meg til å se bilde av de to småjentene i strikkebunad (hvis du legger det ut). Ha en god strikkehelg:)

  SvarSlett

Eg set alltid pris på kommentarar sjølv om eg ikkje får svart kvar og ein.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails