Sider

lørdag 13. mars 2010

Knapp meg/Button me up

Etter å ha myst på Blomsterpiken sine knappar ei stund så fekk eg lyst til å laga mine eigne. Det viste seg å vera superenkelt. Prym er løysingsordet og knappekitet. Stoffet er ei gamal bleiebukse frå HM som høyrer til ein kjole. Eg har aldri skjønt vitsen med dei bleiebuksene likevel og no gjekk den i knappeboksen i staden.

Utan å vera ein smule beskjeden så tykte eg dei vart riktig så fine. Trur dei skal gå til ei jakke eg har i tankane.

After looking at the lovely buttons that Blomsterpiken make I got inspired to make my own. A kit from Prym was the clue. I have to say I am pretty content with the result.

8 kommentarer:

 1. Jeg kjøpte knappesett hos Stoff&Stil forrige uke, men har ikke kommet så langt som til å teste det ut enda. Men jeg gleder meg!

  SvarSlett
 2. Jøss ja, hadde heilt gløymt Stoff og stil, men der er det sikkert litt rimelegare også. Må nok ut i Åsane og kjøpa meir. Det var utruleg kjapt gjort å laga dei knappane.

  SvarSlett
 3. Stilig! Hvor i alle dager får man kjøpt sånne sett? Jeg har til nå bare kjøpt sånne som andre lager, men det er jo dyrt i lengden.

  SvarSlett
 4. Så lurt å lage knapper selv!Gleder meg til å se de på jakka....

  SvarSlett
 5. Eg kjøpte mitt sett på Knappehuset i Bergen, men trur du får kjøpt det i dei fleste saum- og knappebutikkar. Det er superenkelt. Settet på 11 mm breie knappar kosta 44 kr så det er jo ikkje superbillig. Det kan godt henda at det er billigare hjå Stoff og stil.

  SvarSlett
 6. Søte knapper. Og flotte sauer venninna di har. For to uker siden kjøpte jeg en sekk med ull fra slike sauer. Skal sende det til spinning hos Telespinn utpå våren her. Gleder meg til å få det tilbake som garn. Da blir det striking og toving!!

  SvarSlett
 7. Telespinn?!, det må eg sjekka opp. Litt enklare enn at eg skal forsøke å spinna sjølv.....

  SvarSlett
 8. Festlige knapper du har laget :)

  SvarSlett

Eg set alltid pris på kommentarar sjølv om eg ikkje får svart kvar og ein.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails