Sider

mandag 8. mars 2010

Matpakkeglede og barnehagelengt

På sjølvaste 8. mars er det heilt på sin plass å erkjenna at no er både mor og dotter klår for å få barnehageplass. Mora kanskje endå meir enn dottera. Sidan Bergen kommune endeleg har klart å innføra at åleinemødre i jobb eller studier skal prioriterast i barnehagekøen så gjekk vi frå nr 52 til 2 i køen. Vi er difor garantert plass, men ikkje før i august. No krysser eg fingrane kvar dag og trur eg må fingå ganske ofte på besøk i barnehagen for å innynda meg hjå ho som styrer opptaket.

Uansett så har vona om snarleg barnehageplass gjort behovet for matboks og flaske heilt prekært. I alle fall når ein har lagt sin elsk på blafre design. Vi (i alle fall eg.... litjpia vart ikkje presentert for alternativa) la vår fulle elsk på desse elefantane.

The international women's day should be the perfect day to say out loud that I want a kindergarden for my daughter now at this very minute. Saying that we of course went in search for a lunch box. I love Blafre design and couldn't resist this colorful box with elephants. 


3 kommentarer:

 1. Klart Agnes må ha Blafre!! Da er vi to som digger Blafre - og denne gule med elefant er så tøff. Vi har faktisk fått barnehageplass, 60%, fra 1 april - og det tror jeg Truls vil elske. Mor skal unne seg litt fritid (siden jeg ikke kan jobbe enda..) og rett og slett være litt sydame fram til permisjonen utgår i mai (ihvertfall med lønn...)Jeg krysser fingre for at det ordner seg snarlig for dere også:)

  SvarSlett
 2. Blafre er knallkult. Hvilke butikker selger dem i byen? Jeg har kjøpt på Ren Lykke på Askøy tidligere. Forstår godt at du vil ha A i bhg etterhvert. Jeg hadde blitt ganske sprø uten Bjørn som avlaster med ungene ganske mye....:-)
  Vi skal forresten på trilletreffet til Af på torsdag. Hadde vært hyggelig om dere tok turen.

  Ha en fin dag!

  Camilla:-)

  SvarSlett
 3. Eg kjøpte det på Fem Høns på Stord, men ser av nettsida tl Blafre design at Berthas Oldebarn, Ting, Min Engel, Bånsull, Norli med fleire fører Blafre design i Bergen. Tenkte vi skulle hiva oss med på sundag ja :-).

  SvarSlett

Eg set alltid pris på kommentarar sjølv om eg ikkje får svart kvar og ein.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails