Sider

søndag 17. april 2011

Striped study shawl


Då vart eg ferdig med sjalet frå Veera og 100% rain. Det er faktisk både finare og meir hendig enn eg hadde venta. Eg lurte litt på korleis den usymmetriske forma ville ta seg ut i praksis, men det viser seg at det er mykje lettare å slenga rundt halsen enn vanlege sjal. I tillegg har ein ikkje den lange flappen hengande ned foran. Ein absolutt favoritt.

Garnet er "restegarn" frå Oleana og Shetland soft frå Malsen og Mor.
Det har vel gått med omlag eit halvt nøste av kvar av Shetland soft. Gler meg over at det visst nok skal verta mjukare og mjukare ved bruk.


Det er regnfullt og ikkje dei beste lysforholda for tida så bileta kunne vore klårare, men det er jo i utgangspunktet ganske så klåre fargar i skjerfet. Det er altså tre raudfargar og beige. Kven skulle tru at eg skulle hiva meg på beige. Eg er meir ein raud enn ein beige person, men den er fin å kombinera med andre fargar for min fargepallett. Hi, hi, eg har jo vore på fargeanalyse må vita. 

5 kommentarer:

 1. Herlige farger! Et riktig gladsjal.

  Flirte godt over strikkekunsten under, ikke kom her liksom å si at strikking er en unyttig gesjeft.

  SvarSlett
 2. Sjalet er mer rødt enn beige også, så da passer det bra til deg! Dessuten fremhever beige det røde synes jeg.

  Det ble veldig fint med røde striper i forskjellige farger. Fint at du liker fasongen, jeg har litt problemer med assymetrien, men bruker det likevel.

  Jeg var også til fargeanalyse engang på sent 80-tall. Husker best at lilla, grønt og turkis var med i paletten og da er jeg fornøyd :)

  God påske! :)

  SvarSlett
 3. Dette sjalet har jeg også siklet på. Nyyyydelig :D

  SvarSlett

Eg set alltid pris på kommentarar sjølv om eg ikkje får svart kvar og ein.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails