Sider

torsdag 28. april 2011

Småstrikk


Været er utruleg vakkert og lite strikkeinspirerande for tida, men ei god veninna har nett fått verdast finaste gut. Det er inspirerande. 

Ho meiner at ein overdriver ullbruken på små ungar og at dei godt kan få lov til å ha på seg bomull.... Det er altså barnelegen si tilråding (ho er barnelege) så då måtte eg finna noko anna enn ull. 

Eg har funne noko garn i ei restekorg som eg trudde var bomull, men det viste seg å vera 50% bomull og 50% bambus. Veldig mjukt og deilig er det i alle fall og heiter Luna frå Løve garn. Modellen er den same hjelmlua som alltid, men vesleguten har meir i vente.

Dei siste dagane har vi levd i Nygårdsparken saman med studentane og russen. Litjpia har allereie lært kva russekort er. Herleg, herleg med vår.

8 kommentarer:

 1. Flott lue..., deilig med bomull mot hodet i stedet for ull, og på sommeren skulle vel det være bra nok!

  Så spennende antomiske strikkeprosjekter du holder på med... :O)

  Ønsker deg en fin kveld!

  SvarSlett
 2. Veldig søt lue - skjønt jeg er ikke enig med barnelegen når det kommer til spørsmålet om ull. Sommeren er dog veldig fin til silkeull som er løst strikket. Men fanatisk skal man selvsagt ikke være, så det er godt med en bomullslue også. Blandingen i denne luen høres forresten veldig deilig ut.

  SvarSlett
 3. Det går da vel ikkje an å overdrive bruk av ull? Men eg har høyrd rykter fra småbarnsforeldre som meiner bomullsstrikk og er bra sumarstider.. På ei anna side er det tross alt Noreg me bur i, så ull kommer nok til sin rett på denne tida av året også :O)

  SvarSlett
 4. Overdrive ullbruk? Skjønner ikke at det er mulig ;) Søt lue ble det hvertfall og den blir sikkert varm nok i sommer til den nyankomne verdensborger. God vårlig helg! :)

  SvarSlett
 5. Herlig med vår, og et herlig bilde:) Kjempefin lue! Hm, overdreven ullbruk? Har jeg ikke hørt før! Kanskje vi bruker det for lenge ut på våren?? Jeg er uansett veldig glad i 50% ull og 50% bomull kombinasjonen, det er både mykt og lunt, men ikke for varmt, så dette blir nok en vinner:) Ha ei strålende helg!

  SvarSlett
 6. Kjempesøt hue! Kos deg med russen i fineveret. ;)

  SvarSlett
 7. Eg er også mest glad i ull :-), men einig i at det ikkje er noko heilårsplagg.... Uansett så var i alle fall dette garnet veldig deilig å strikka med.

  SvarSlett

Eg set alltid pris på kommentarar sjølv om eg ikkje får svart kvar og ein.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails