Sider

mandag 4. april 2011

Award

Eg har fått ein "Liebster blog award" frå Lindastrikkerier. Det er ein award eg lett kan klare å oppfylla for den er for bloggar med under 100 følgarar, og det einaste eg skal klare er å finna fem andre bloggar eg liker med mindre enn 100 følgarar. Målet er å spre informasjon om ulike bloggar. Eg er diverre himla dårleg til å svara på spørsmål og utføra utfordringar, men dette er berre hyggeleg. Tusen takk Linda!

Blogger eg gjerne vil nemna og gje awarden vidare til er:

Hjertelill som syr og lager utruleg mykje fint og fortel om alt det kreative ungane ho har på skulen tar seg til i tillegg til at ho har tre fine gutar inkludert ein av kompisane til Litjpia frå Addis.
Ragnhild sin stad som driv med kvardagsblogging i tillegg til diverse strikke- og syprosjekt. 
Maskeball som strikker mykje flott.
Strikk handknits sør-afrikansk med norske aner som bur i London, strikkar mykje og med mange flotte bilder og andre inspirasjonskilder.
Citronmoster med fargerike strikkeprosjekt nede i Danmark.

Ein liten oppdatering: Sidan eg er så dårleg til det med awards og utfordringar så fann eg no denne logoen om award fri blog hjå Citronmoster (som eg då hadde klart å senda ein award til... øh). Den passer meg veldig bra. Eg syns det er veeeeeldig hyggeleg å få ein award, men får litt hjartet i halsen kvar gong så då er det kanskje greiast å styra unna.

A "Liebster blog award" from Lindastrikkerier. An award I finally can manage to fulfill since the only thing I have to do is find other 5 blogs with less than 100 followers that I like. The gole is to promote other blogs. I am terrible at challenges but this one I managed. Thank you Linda.

Just found this award free blog logo on Citronmoster blog (after having given her an award....). That is definitely the solution for me. I like people thinking of my blog but I am awful when it comes to actually doing something about them so I guess I am better off with no such attention.




3 kommentarer:

 1. Tusen takk!! Det var finfin omtale. Jeg er heller ikke så god på awards. Ikke det at jeg har fått så mange, men jeg får det ikke helt til.... Skal imidlertid prøve meg på denne (bare jeg finner fem blogger:)) Håper forresten vesla og du skal på Sørlandsferie til sommeren:)

  SvarSlett
 2. aah, gosh, thank you so much :-) very honoured.
  had to really concentrate on my norwegian there as well.......
  xxx

  SvarSlett
 3. Gratulerer med award, så fin blogg du har!
  Jeg heter Astrid og ønsker å invitere deg på Årets Snelletreff for nettstedet Trådsnella.no. i Oslo fredag 29.april. Et inspirerende heldagsseminar for strikke- og syglade damer.

  Vi har med strikkedronning Tine Solheim og designerne Arne og Carlos + 5 andre designere/gründere.

  Se program og påmelding på www.trådsnella.no, kundeservice telefon 21 50 93 57 (hverdager 8-15). Prisen er kr 695/pers inkl lunsjbuffet, 3 kaffepauser + kakebit. Festmiddag kl 19 kan bestilles også, kr 395.

  Vi har guidet shoppinglørdag (dagen etter) med kart over Oslos garn- og hobbybutikker.

  Håper å se deg på Snelletreffet!
  Hilsen Astrid Sømoen

  SvarSlett

Eg set alltid pris på kommentarar sjølv om eg ikkje får svart kvar og ein.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails