Sider

søndag 10. april 2011

VÅR - livet er herleg


Endeleg kom våren. Trudde han skulle koma litt meir i går, men i dag har det vore varmt og deilig. Så då er trappa på Tysse innvigd for sesongen og årets fyrste trappemåltid fortært. Enkel kost som vanleg, men fantastisk utsikt ned til sauene som vandrer rundt berre nokre få meter frå oss. 


Sauene har vore på Askøy i vinter, men no er dei heldigvis tilbake. Nokre få lam har så vidt sett dagens ljos også, men dei fleste er ventande i påskeveka. Det er så utruleg rørande å sjå desse ustøe små lamma som stavrar seg avgarde.

Elles har vi vore på god gamaldags basar med åresal i Lihalli i dag. Det var skikkeleg nostalgisk, mykje folk, utruleg billege kaker (5 kr) og eit utal av premiar.

5 kommentarer:

 1. Hun er så fin!!! Vår - jeg har aldri vært så glad for våren som i år. I helga har gutta bodd i trampolina og i hagen med fotballen. Deilig!

  SvarSlett
 2. Så bra at de har kost deko i helga. Ser at jentungen veks og trivast. Flott jenta. Her ligg da framleis over ein meter med snø, så det er liksom ikkje vår endå. sjølv om det er 10 pluss. Ha ei fin veka.

  SvarSlett
 3. Dejlige billeder. Her i Danmark er våren også kommet. Ha en fin dag :)

  SvarSlett
 4. Hei... :O)
  Ja, det er deilig med vår... :O)
  Nå har vi hatt to kjempeflott dager her på romerike. Både i går og i dag har gradstokken vist + 17.

  Så fine bilder... :O)
  For en kjempesøt datter du har!

  Takk for alle de koselige kommentarene på bloggen min. Nå legger jeg meg til som følger og jeg legger deg også inn på min link liste, på den måten kan jeg lettere følge med når du oppdatter bloggen din!

  Ønsker deg en fin dag!

  SvarSlett
 5. Trampolinehopping mens mor kan slappe av og berre nyta været høyrest ut som noko som står høgt opp på mi ønskeliste Lill.

  Håper snøen smelter kring øyrene dine Linda.

  Hyggeleg Olava bloggen :-)

  SvarSlett

Eg set alltid pris på kommentarar sjølv om eg ikkje får svart kvar og ein.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails