Sider

onsdag 25. januar 2012

Hekle og klippe

Fanaboleroen veks. No mangler eg faktisk berre å strikka ein kant, hekla kantar og brodera så er han klar. På vegen til det måtte eg klippa opp framme. Symaskina står på hytta så den er ikkje tilgjengeleg. Rett nok bur verdas beste Besta i etasjen under, men no hugsa eg plutseleg på at eg hadde sett at Vibekes lille ullne hadde link til korleis hekla kantar før ein klipper. Her finn de linken til hekleinstruksen. Puh, hjartet i halsen før eg klipte, men det ser ut til å ha gått bra. 


No skal eg berre spela litt meir wordfeud og så strikka litt i mellom slaga så vert det snart ei fanakofte å visa fram. Det er ikkje mykje bolero akkurat. Som sagt tidlegare tykkjer eg ikkje magepartiet gjer seg heilt i ein bolero lenger.

7 kommentarer:

 1. Spennende! Se å skynde deg litt med resten, da!

  SvarSlett
 2. Den er ikke dum den heklemetoden altså. Godt det gikk bra likevel, alltid skummelt å klippe og dumt hvis jeg hadde kommet med et dårlig tips! Den ser ut til å bli veldig fin! :)

  SvarSlett
 3. Glæder mig til at se din Fanabolero. Jeg hæklede også langs kanterne på min Freyja-trøje og synes bedre om den fremgansmåde.
  Ha en fin dag :)

  SvarSlett
 4. Hei.... :O)
  Så utrolig flott den blir... :O) Smart med å hekle kanter før man klipper opp..., det skal jeg huske på... :O)

  Hektet på wordfeud jeg også..., tar gjerne mot en invitasjon til match.... :O) bruker navnet mitt er olavasverden

  ha en fin dag!

  SvarSlett
 5. Gledar meg til denne vert ferdig. Ser så fin ut.

  SvarSlett
 6. For dei som driv med wordfeud så er eg modestyblaise. Nokon som kanksje hugsar at eg er stor fan av Modesty Blaise og har den heile og fulle teikneseriesamlinga....

  SvarSlett
 7. Takk for tipset, for det å klippe i strikketøy er noe av det skumleste jeg vet om!

  SvarSlett

Eg set alltid pris på kommentarar sjølv om eg ikkje får svart kvar og ein.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails