Sider

søndag 22. januar 2012

Gnistrande vakker vinter


Lukka i livet viste seg denne helga å vera vener med hytte på Kvamskogen. Snakk om herleg vintervær, Når ein er i Bergen så trur ein ikkje det finst noko som heiter snø, men berre ein time unna har ein altså vakre snødungar og ein halvmeter med laus nysnø. Eg er eigentleg ikkje nokon skientusiast, men dette smelta også mitt skihjarte. Litjpia derimot er ein skientusiast og har no byrja sin andre sesong på ski. Vi gjekk i alle fall 1 km i dag. Fiskebein og litt bakker er forsert og motet er på topp. Dette må vera genetisk for det er i alle fall ikkje sosialt betinga. Men som god nordmann..... så skjønar eg jo at eg får gje ho det ho vil ha så då må også skia mine fram. Dei har ikkje vore brukt på tre år. Hytteverten har vist seg som den sanna skientusiasten han er og har også sørga for at dei smørefrie skia mine har fått glider foran og bak. Øh, no skjøner eg kvifor dei har lugga tidlegare.

8 kommentarer:

 1. Flotte vinterbilder! Godt med nysnø og sol, kan man ha det bedre? Godt preparerte ski hører også med, selvfølgelig. Ha ei riktig fin uke!

  SvarSlett
 2. Nydelig! Vi har vært på Hovden i helga, og Truls er dypt fortvilet over at han ikke kan kjøre stolheis og ned igjen de store bakkene....

  SvarSlett
 3. Snø er topp, flott om den kunne holde seg oppe på fjellet også.. Eller, jeg har jo piggsko, så jeg klarer meg. Ingen skientusiast, nei!

  SvarSlett
 4. Flotte bilder. Skjønar godt at jantungen likar å gå på ski eg. Tenk så herleg da e med massa snø og sol. Her har ungar og mann vore i trekket kvar dag. Eg har hatt nattevakter og sove på dagtid. Eg lyt nok ta da att ein annan dag. Ha ei fin veke.

  SvarSlett
 5. Aldeles nydelig på Kvamskogen i går! Så ut som dere koste dere masse!:)

  Eksmannen har hytte sammen med familien på Kvamskogen, så jeg har tilbragt en del sommerferier der. Aldri vært der på vinteren pussig nok, og litt for langt å dra for en helg fra Oslo.

  Ha en fin uke! :)

  SvarSlett
 6. Det så deilig ut! Jeg håper ikke dere ble stående i kø på hjemveien:)

  SvarSlett
 7. He, he, kan tenkja meg at Truls også er ein tøffing ja. Då vi kom forbi Samnanger sentrum såg vi køen og tok turen via Os i staden. Litt betre enn å stanga bak ein kø :-).

  SvarSlett
 8. Så herlig! Ser ut som om dere kosa dere veldig, skientusiater eller ei! Ingenting er som gnistrende vinter, husk at den finnes, selv om Bergen sjelden viser den fram...

  SvarSlett

Eg set alltid pris på kommentarar sjølv om eg ikkje får svart kvar og ein.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails