Sider

søndag 29. januar 2012

Bestakåpa


Verdas beste Besta har hengt over symaksina i dag. Snakk om å vera heldige. Litjpia var også veldig nøgd med kåpa si. Ho hadde vore med og tatt ut stoffet og fargevalet. Sto lenge ogs spegla seg. Det er eit godt teikn. Elles er eg redd ho kjem til å sjå på barndomstida si som eit langt husflidsmareritt med stadig nye heimespøta plagg. 

Ha ein god sundagskveld! Eg ser eg har mykje godt i vente når det gjeld nett-TV.

12 kommentarer:

 1. Fiiin!

  Måtte fnise gjenkjennende av barndomskommentaren. Jeg har en mor som alltid har strikket genserne våre og sydd litt av klærne, men jeg husker det som kult. Men vi fikk mobbet mamma fra å bake hjemmebakt brød, vi ville ha kneip som de i klassen.

  SvarSlett
 2. Så fin kåpe! Jeg kan trøste deg med at jeg godt kan huske alle mine LILLA gensere og strikkekjoler som KLØDDE. Lilla var flaut....ingen av de andre hadde lilla, og ihvertfall ikke sammen med rødt! Kos deg med nett TV!

  SvarSlett
 3. Åh, den var fin! Så heldig lita jente som får bruke den:)

  SvarSlett
 4. Hehe... syns litlejenta er svinheldig, eg:-) Knallfin og fargerik kåpe! Forstår godt at ho var fornøgd!

  SvarSlett
 5. Wow, kanontøff! Små barn pleier å leve greit med hjemmestrikket, når de blir eldre er det ikke like populært..

  SvarSlett
 6. Fantastisk stilig kåpe. Digger den og det ser det ut som mottakeren også gjør. Kjempe flott :)

  SvarSlett
 7. Fin kåpe med herlige farger til veslejenta. Skjønner godt at hun speiler seg. De fleste synes nok det er stas med heimelaga plagg, og det er jo godt for oss som liker å "produsere". Ha ei fin uke!

  SvarSlett
 8. Sikke da nogle skønne farver - lige til at blive glad af :-)

  SvarSlett
 9. Kjempeflott og fargerik jakke... :O)Hun kledde den veldig godt, fin i sterke farger! Tydlig at hun var fornøyd selv også!

  Takk for matchen!

  klem

  SvarSlett
 10. Noe av det som er gøy med å lage klær til barn er nettopp at man kan ta den "helt ut" når det gjelder fargeglede. Og det beste av alt: barna elsker det! Det ser man jo på godt den vesle prinsessen. :)

  SvarSlett
 11. Takk for mange hyggelege kommentarar. Ja, denne kåpa er ein hit både hjå jenta, veninnene, barnehagefolka og mødre :-). Trur så absolutt det er fargane som er den største hiten. Ho har allereie lovt veninna si at ho skal få ei lik..... Besta har sydd ein fin oransj anorakk også i tynt ullstoff, men den var ikkje like populær diverre.

  SvarSlett
 12. Så kul kåpe! Herlige farger! Og ei søt modelljente:)

  SvarSlett

Eg set alltid pris på kommentarar sjølv om eg ikkje får svart kvar og ein.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails