Sider

fredag 16. september 2011

Hotell Kvinneklinikken

Vaktrommet held hotellstandard.

Som eg nemnde i eit tidlegare innlegg så tenkjer eg alltid på Oliva Joules til Helen Fielding når eg er på hotell og finn dopapiret bretta i ein spiss. Det siste skal liksom tilseia 4-stjerners hotell som nokre andre sa til meg i dag. Ha, ha, det er mange som drøymer om fleire stjerner. 

I 5-tida i natt kunne eg endeleg få lagt meg litt nedpå etter ei ganske så travel vakt så langt. 

Dette var altså det fyrste eg la merke til inne på badet! 
I tillegg låg det ein fint bretta handduk på senga (til vanleg er ein heldig dersom det ligg ein liten stable på skrivepulten). På dei andre bileta ser de kva 4-stjerners på KK i Bergen vil seia......

Dei mest multinasjonale yrkesgruppene på Haukeland er anten reinhald eller legane. Reinhald er nok absolutt å topp, og dei har også fått pris for godt arbeidsmiljø. Ein veit jo at det er mange godt utdanna som ikkje får jobb innan sitt fagfelt når dei kjem til Noreg. Eg har ein sterk mistanke om at det har vore ein hotellmedarbeidar av ypperste klasse på ferde i 4. etasje på Kvinneklinikken i går.
 Kjære du gode reinhaldsmedarbeidar, du har stil og ambisjonar. Det liker vi.Eg gjekk sjølvsagt inn til sjefane på reinhald på vegen heim og viste dei bildet til stor åtgaum.

3 kommentarer:

  1. hehe, bra når noen legger litt ekstra i jobben sin, og morro at noen legger merke til det :)

    SvarSlett
  2. Godt at noen har stolthet i jobben sin. Ellers har jeg ikke hørt det der om bretting av do-papir og kvalitet på hotellet. Trodde det hang mer sammen med tilgang på småting som tøfler og morgenkåpe, sjokolade på hodeputen, størrelse på bad, kvalitet på møbler....

    SvarSlett

Eg set alltid pris på kommentarar sjølv om eg ikkje får svart kvar og ein.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails