Sider

søndag 4. september 2011

Gamal design og strikk som politisk motstand


Gjorde nett eit djupdykk ned i nokre gamle posar og fann at schlägeren min frå tidleg 90-tal. Eg laga hauger av desse luene. Det skulle jo vera ein brei brem som vart bretta opp og gjerne festa med ei nål på den tida. Trådene er ikkje festa og eg gidd ikkje å gjera det no heller før moten bles den vegen igjen. Elles kjenner eg at den er god og har god passform. 
Tenkj det er snart 20 år sidan. Mellom anna sat eg på den tida utanfor Stortinget og strikka mot EØS. Det vart laga eit digert lappeteppe som dekte heile muren framfor Stortinget hugsar eg. Ikkje det at det hjalp diverre, men ei kjekk form for markering av motstand. Under EU-kampen song eg i koret Stemmevett. Vi song mellom annan ein madrigal mot EU. Siste hausten var eg så forkjøla at eg song alt frå tenor opp til sopran på ei veke. 

Elles har vi vore hjå "Leker og mer" i Lille Øvregate og høyrt på ein fornøyeleg versjon av Reveenka før Litjpia gjenoppsto som katten Korse.

3 kommentarer:

 1. Hei Mette. Du skal se luene plutselig er i vinden igjen. Ville bare si at jeg legger ut nettet ditt på auksjon en gang i løpet av denne uka eller neste uke. Er så glad for at så mange vil gi ting til auksjonen, så nå har jeg nesten fått et luksusproblem - når skal jeg legge ut hva og når skal jeg plotte inn mine egne ting? Veldig gøy, for nå blir det fin variasjon på tingene som auksjoneres bort. I dag ble det sokker. Gir deg beskjed når jeg legger ut det fine nettet:) Hils min lille venninne, klem

  SvarSlett
 2. Hei Mette!

  Siw (Pedersen) her fra Buvika, Orkanger alt ettersom...Jeg har akkruat vært i kontakt me Lill for å gi henne en klokke til auksjonen, og da så jeg at du hadde kommenter der inne...

  Morsomt å møtes igjen her inne i bloggverdenen da :)

  SvarSlett
 3. Ingenting er som når gamle vener treffest etter over 20 år. Det er den nye tida. Her sit vi i kvar vår stue og møtes på nett. :-)

  SvarSlett

Eg set alltid pris på kommentarar sjølv om eg ikkje får svart kvar og ein.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails