Sider

fredag 9. desember 2011

Santa wonderland


Lite strikkeaktivitet for tida. Tok med strikkety til Australia, men det vert lite av det. 


Mor mi er kjend for aa ta med seg regn kvar ho enn reiser. Ho besoekte meg to veker i Valencia i Spania daa eg studerte der og opplevde to veker med regn. Heilt out of the ordinery. Dagen foer vi kom til Melbourne hadde dei 28 grader. Den dagen vi kom falt det til 14-18 grader. Fyrst siste dagen fekk vi full varme og sol. Trudde Brisbane skulle verta betre, men daa fekk vi den kaldaste desember i manns minne. I tillegg har det vore veldig vaatt. 106 mm paa Coolangatta Beach der vi skulle vera. Vel, vel, uansett saa er det jo varmare enn heime og i dag fekk vi sol.



 Dei er ivrige paa juletrelys og figurar i hagen her nede. Rett rundt hjoernet fraa der familien min bur har dei den fleiraarige vinnaren. Han har ein stor hage og lar folk koma for aa sjaa juledekorasjonane deira. Det var parkerte bilar langt ned over gata og tjukt av ungar. Himmel og hav. Det var saa vanvittig at det i grunnen var goey og Litjpia elska det sjoelvsagt.


I made his day and could truthfully say we do not have anything resembeling this in Norway.
Enjoy.....


1 kommentar:

  1. Det ser ut som en litt annerledes førjul enn den vi har her, ja.. I dag skulle jeg gjerne hatt regn, om det ikke var for isen på bakken.. Bergensvinteren viser seg fra en av sine vanlige sider. ;-)

    Kos dere masse!

    SvarSlett

Eg set alltid pris på kommentarar sjølv om eg ikkje får svart kvar og ein.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails