Sider

lørdag 31. desember 2011

Kva har eg på nattbordet?


Starlet frå 80-talet som ikkje har ligge i flyttelassa mine, men som eg derimot kjøpte i rein nostalgi på ein loppemarknad. Det er også ein del gamle interiørblad og eit eller anna Elle, eller noko slikt. I tillegg "Sara og bølla", litt Albert Åberg, "El club de los viernes" (den strikkeromanen frå New York som eg trur eg har blogga om for lenge sidan og aldri får lest ferdig fordi eg ikkje orker å lesa når eg legg meg), Ann Oakley "Essays on women, medicine and health" (høyrest veldig intelektuelt ut ikkje sant. Vel eg har kome halvegs, men eg lånte den for over tre år sidan av sjefen... Leste faktisk i den på toget så no er det berre eit par essays igjen). "Naturlig sland" av Fedon Lindberg har eg flytta opp i hylla igjen. Kan jo ikkje lesa slikt i jula.
Kva har du på nattbordet?

I ryddesjauen har eg også fått meg nytt nattbord. Det fann eg på loftet i bygården. Meiner å hugsa at vi sparte det i den store oppryddinga i vår fordi eg ville ha det, men viss nokre naboar les dette no og meiner det er deira og at dei vil ha det tilbake så sei endeleg ifrå. Legg elles også merke til den gamle skuleplansjen eg fann på ein marknad i Trikkehallen på Møhlenpris. Hugsar godt desse historiske plansjane frå skuletida mi på slutten av 70-talet.


Snart er det nytt år. Håper alle får ein fin kveld og eit innhaldsrikt og positivt nytt år.

6 kommentarer:

 1. hei, hei... :O)
  Flott nattbord og flott plansje... :O)

  nå skal jeg kose meg med å lese meg ajour på bloggen din..., om bl.annet reisen din til Australia. Kunne godt tenkt meg en tur dit jeg også!

  Takk for de koselige kommentarene på bloggen min i 2011. Gleder meg til å bli enda bedre kejnt med deg i 2012... :O)

  Godt nytt år til deg og dine nydelige datter(og resten av familien din)

  klem

  SvarSlett
 2. Stilig plansje og flott og praktisk nattbord, som jeg håper du får beholde! :)

  Har ikke plass til så mye litteratur på nattbordet som deg, men har alltid en roman som jeg leser i før jeg sovner.

  Godt nytt år til deg og veslejenta! :)

  SvarSlett
 3. Kul plansje:) Jeg er ikke så god på å lese på senga, så på mitt nattbord ligger det lipgloss, øh. Ja, ja. takk for koselig kommentar på bloggen min. Og godt nytt år til deg og familien din:)

  SvarSlett
 4. Stort og fint nattbord. Mitt er fullstendig overfylt med alt mulig rart. Også bøker- Leser alltid litt på sengen for å "klarne" eller "rense" hodet før jeg skal sove. Fungere kjempebra. Har derfor alltid en voldsom stabel med bøker liggende ...

  Godt nytt år til deg og vesla.

  SvarSlett
 5. ingen bøker på nattbordet mitt, synes det er pes å lese i senga (pes å bla, blant annet), men jeg har smarttelefon og leser og spiller på den da.

  Godt nytt år til deg også Sigrid!

  SvarSlett
 6. Godt nytt år, Mette!

  Og på nattbordet? Der er det to vekkerklokker og en liten bunke med klær. Det hørtes i grunnen ryddig ut.. Ja, det er altså ikke det. ;-)

  SvarSlett

Eg set alltid pris på kommentarar sjølv om eg ikkje får svart kvar og ein.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails