Sider

torsdag 29. desember 2011

Morris & sons
Moderen rakk berre så vidt å installera oss på hotellet før ho fann annonsen til Morris & Sons i hotellet si guidebok. Dei er leiande i garn og handarbeid i Australia. Stor forretning i to etasjar med broderie oppe (som vi hoppa glatt over) og strikking i underetasjen. Og no snakkar vi sjølvsagt Sydney. Rett ved sida av Queen Victoria galleries.


Vi budde ved Darling Harbour og tok Monorail til Queen Victoria Galleries før vi bukserte oss ned på gateplan og kunne hoppa over på gratisbussen. Vel, det var etter at vi hadde fyllt på garnlageret.

Ok, så gjekk vi ein smule amokk. Det er jo ikkje det at dette garnet var så mykje billigare eller betre enn det vi har heime, men det er jo gøy å prøva noko nytt som er merka australian wool. Så no har eg altså ein stor bærepose med australsk garn i korga. 


Mor mi er galnare enn meg. Vi måtta kjøpa ein ny bag for å få plass til alt, eller eigentleg fordelt vekta utover. Kvar koffert kan berre vega 20-23 kg. I tillegg høyrde vi jo om smørkrisa og kom heim med to kg smør i kofferten.


3 kommentarer:

 1. Så gøy! Dere må ha hatt en fantastisk tur. Det er alltid morsomt med nytt garn. Må innrømme at vi gjorde det samme når vi var i Køben, tok med noen pakker smør. Er man norsk så er man norsk:)

  SvarSlett
 2. Skønt med lidt nyt på garnhylden :)

  SvarSlett
 3. Åh, ser superspennende ut!

  Må bare si at din beskrivelse av mykt garn som to barnehender kring halsen var helt utrolig nydelig! Og deskriptiv. Takk for et herlig bilde.

  Romjulsklem (myk den også)

  SvarSlett

Eg set alltid pris på kommentarar sjølv om eg ikkje får svart kvar og ein.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails