Sider

søndag 7. august 2011

Lillestakken

Eg liker denne enkle og fine oppskrifta på babykjole. Denne gongen har eg laga ein "plissert" variant av skjørtet. Eg strikka tre rett og ein vrang som eg snudde med vrangsida ut. Tykte det gav ein artig effekt. Oppskrifta er frå Myk start.

Dette er tredje gongen eg strikkar kjolen. Litjpia var den fyrste som fekk og vi har brukt han mykje. Sidan det er sopass stor opning for armane sidan det er seler så kan kjolen brukast lenge trass i at han kryp oppover og ender opp med å vera meir som ein vest enn ein kjole.


Det har ikkje vore så mykje strikking i det siste, men vonleg tar det seg opp snart. Denne kjolen har eg strikka til dotra til ei veninne. Fine, vesle Gine.

2 kommentarer:

  1. Fin kjole! Regner med det er samme du har på gang i lys variant nå? Gleder meg til å se buksa på A, håper dere kan bruke den:) Endelig ser det ut til at kommentarproblemet mitt har løst seg - kanskje det faktisk var en MAC som skulle til? Kos deg på hytta!

    SvarSlett
  2. Kjempeflott kjole - og flotte farger.

    Sånn til vanlig pleier jeg å strikke ganske mye om sommeren, men ikke i år. Det ble null masker på ferieturen, for eksempel... Men det kommer seg forhåpentligvis.

    Sjalet jeg strikket av det oransje garnet ble forresten ferdig i mai, og har flyttet til min mor.

    SvarSlett

Eg set alltid pris på kommentarar sjølv om eg ikkje får svart kvar og ein.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails