Sider

mandag 8. august 2011

Gode, gamle vener

Då eg henta Litjpia i Addis hadde eg fått oppdateringar og bilete frå andre som hadde henta barna sine like før. Mellom anna frå ein familie i Kristiansand som henta bestevennen.

Det er framleis midt i ferietida for Litjpia og meg. Alt har vore noregsferie. Endeleg fekk vi sjansen til å reisa på ferie til Kristiansand. Så no har eg også møtt den artige guten frå bildene. Kjemien var tydelegvis framleis der for dei to ungane sprang rundt som om dei ikkje hadde vore frå kvarandre i to år.
Sprekt gjort av Hjertelill som er mor hans å invitera oss på overnatting utan annan kontakt enn blogging og Facebook. Veldig triveleg og vellukka. No håper vi på fleire treff.

Endeleg fekk eg tatt hagestua til Hjertelill i nærare augesyn - eg og ynskjer meg ei slik og med dei same fantastisk flotte putene og lappeteppa.

Her ser de Litjpia i den artige buksa ho fekk frå Lill.

5 kommentarer:

 1. Så utrolig kjekt det å være å ha kontakt med en venn fra livets første lysstreif, og så heldig barna har vært med mødrene sine!

  Buksen er megakul!

  SvarSlett
 2. herlig tøy:) noen ganger er en norges ferie det beste,bra at dere koste dere:)

  SvarSlett
 3. Så deilige og fargerike farger du har brukt. Elsker å benytte sterke farger i barnetøy. Blir nesten litt glad av det.:)

  SvarSlett
 4. Må bare si at lillejenta di er nydelig, og hun ser ut som en solstråle i fine gule klær!

  SvarSlett

Eg set alltid pris på kommentarar sjølv om eg ikkje får svart kvar og ein.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails