Sider

mandag 28. juni 2010

Daisyjakke igjen/yet another jacket with daisies

Eg må seia at eg er ganske fornøyd med dette mønsteret. Jakka sit veldig godt rundt barnet og får ein slik fin vippekant nedst. Denne gongen har eg vald eit varmgult garn som mor mi kjøpte på Oleana og noko lilla ho hadde liggjande. Eg klarte jo å reisa på ferie utan strikking og fekk raskt abstinenser.

Denne jakka er til ei søt lita pie i Trondheim så no håper eg både ho og mora vert nøgde. Eg har allereie lagt augene mine på nokre nye fargekombinasjonar for neste jakke.

I have to say I am pretty content with this pattern. It is well adjusted around the baby and has a very feminine fringe at the bottom. I have already laid my eyes on some new colour combinations.

6 kommentarer:

 1. Eg diggar gulfargen! Og kjempefint med dei posete ermene.

  SvarSlett
 2. For en tøff jakke du har laget, flott mønster!

  SvarSlett
 3. Litt off topic, men morsomt å treffe på deg på UL på KK. Så hvis ikke vi ser hverandre over sommeren, så kanskje vi ses i slutten av November :-) (og det er jo ikke bare jeg som skal ha på de tider, men det vet du kanskje?)

  God Sommer til deg og Vesla!
  Hilsen Karen (mamman til Ronja)

  SvarSlett
 4. Hei, hei, Karen god sommar til dokk og. Det såg jo veldig hyggeleg ut :-). Gratulerer så mykje. Var innom og snakka med Anne Sofie i døra i dag. Dei hadde jo stengt for sommaren. Du er hjarteleg velkomen i november. Vi skal nok ta vel i mot dokk :-).

  SvarSlett

Eg set alltid pris på kommentarar sjølv om eg ikkje får svart kvar og ein.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails