Sider

søndag 29. november 2009

Award

Jøss, eg har fått ein award frå Vibekes lille grønne. Kjente eg vart veldig overraska og stolt over at andre har glede av denne "husmorbloggen" min som eg kallar han.  Ein hakkar jo avgarde på tastaturet og pinnane i eit slags ønske om å dokumentera for seg sjølv samt som eit ledd i å få inspirasjon frå ande. Det har vorte hevda at vi lever i ei tid då alle er redde for å verta gløymde/ikkje visast og at det er det som er drivkrafta bak all blogging, twitter og facebook. Vel, uansett er det artig å sjå kva andre får til og at strikking er slik på mote etter at vi hadde strikkeåret i 2007. Veldig, veldig hyggeleg så tusen takk!!!


No skal eg senda denne awarden vidare til 5 andre bloggar.
Monstermønster som i tillegg til å vera veldig produktiv er eit oppkome av gode linkar til alt ein skulle ynska.
Ragnhild sin stad som skriv om litt av kvart inkludert strikking på NYNORSK (JIPPI) og som er ganske morosam til tider.
Hannes strikkerier som er allsidig på handverks-/handarbeidsfronten og som inspirerer mange med sin blogg også gjennom å vera ein ivrig og hyggeleg kommentator til andre.
Por amor al arte who lives in Chile and has a colourful variety of photos and display of her home made items. Just love it!
Judith sin strikkeblogg Full av fine nye og gamle mønster og linkar. You've got to like it.

I recieved an award from Vibekes lille grønne. Slightly proud and surprised to see that my blogging can be an inspiration for other. I'm happily reawarding the award to 5 other bloggs. Thank you!

4 kommentarer:

 1. Tusen takk for award og kjempe koselige ord :D er utrolig lett å kommentere når det er så mye fantastiske blogger ute i blogguniverset :)

  SvarSlett
 2. Tusen, tusen takk skal du ha, det var en veldig hyggelig award å få:-) Jeg er ofte innom og kikker hos deg, men jeg er ikke så flink til å legge igjen spor etter meg. Liker å lese om litjepia di, er tante til to skjønne unger fra Etiopia selv.
  Ha ei fin uke.

  SvarSlett
 3. Jøss, tusen takk for award og fine ord, Mette! Veldig koseleg:-)

  SvarSlett
 4. Tusen takk for gode ord! Nettiden min er litt begrenset for tiden (sovebaby lever ikke opp til tittelen sin, gitt. Mistenker propell-bror å ha tipset henne om et og annet...) så det tar nok lang tid før jeg får gjort noe med den videre. Men takk! Det lyste opp kvelden! Og om jeg ikke kommenterer ofte, så er jeg ofte innom.

  SvarSlett

Eg set alltid pris på kommentarar sjølv om eg ikkje får svart kvar og ein.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails