Sider

lørdag 12. november 2011

Hidden igjen


Trass i at eg ikkje er heilt sikker på kor nøgd eg er med måten ein auker på til dette sjalet sidand det liksom ender med å "krympa" litt nedst så har eg altså strikka eitt til. Eg liker nemleg veldig godt den bølgekanten nedst. Kanskje må eg modifisera og laga mitt eige mønster. Denne gongen har eg brukt Drops alpakka (sennepsgul) og babyull frå Gjestal (brun). Mønsteret er altså Hidden in the forest av Veera Välimäki.

Det er ikkje alltid like enkelt å ta fine bilete i november i Bergen, men no har vi jo fint vær for tida. I tillegg har Litjpia plutseleg vist interesse for å vera modell. Det er verkeleg noko nytt. Kanskje ho var mest opptatt av å få merksemd frå mora som hadde vore meir enn busy og ein smule avvisande i forkant. Papirsortering, rydding, husvask - blæh for store og små.
PS: legg merke til den fine kombinasjonen med badedrakt og stiliongs. Vi prøver ut feriegarderoben.

Elles er det lite tid til blogging for tida. Litt stressa for å få i mål ein del ting før vi hiv oss på flyet til Australia om eit par veker. Eg skal på kongress og Litjpia med bestemor som barnevakt skal vera med. 
No har eg bestillt julekort, men lurer jo på kva slags prioritering det er frå mi side. Skikkeleg krampetiltak sidan vi kjem heim to dagar før jul, men det er vel greit å senda slike kort på litjjulkvelden og?

5 kommentarer:

 1. Så fint sjal! Og så moro med konferanse i Australia.. Jeg har jo bare det barnetekket, sånn i tilfelle du skulle trenge barnevakt en annen gang.. :-p

  SvarSlett
 2. Ha,ha, Lise...Jeg kan også være med som barnevakt om det trengs:) Fin modell, likte badedrakt/strømpebukse varianten! Er stadig imponert over dine ferdigheter med tynt garn og tynne pinner.....

  SvarSlett
 3. Kjære Lise og Lill, godt å vita at eg kan ha ein back-up-plan ;-).

  SvarSlett
 4. FOr en flink og nydelig modell:) Og fint sjal i nydelige høstfarger:)

  SvarSlett
 5. Eg stiller og gjerne opp som barnevakt......No måkje du gjøyma deg vekk i skogen i australia :)

  SvarSlett

Eg set alltid pris på kommentarar sjølv om eg ikkje får svart kvar og ein.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails