Sider

mandag 4. juli 2011

Dream stripes

Har klart å melda meg inn i "11 shawls in 2011" gruppa på Ravelry. Det kan jo halda hardt, men her er i alle fall nr 4 så langt i vår/sommar. Eg vart inspirert av Hanne og fann mønsteret på Ravelry. Det er eit gratismønster og er lett å følga. Rett nok så var ikkje m1r forklårt, og eg hadde ikkje sett det før. Youtube er fantastisk. Det finst nesten ikkje den strikketing du ikkje kan søka på og så har du ein forklaringsvideo.

Eg har brukt eit multifarga garn som diverre ikkje er rein ull, men det er mjukt og deilig. Det var fargane eg falt for sjølvsagt. Det heiter Lang yarns Tosca light og eg brukte pinne nr 4 for å få det lett og luftig.


Dette er fyrste gongen eg strikka noko soms helst lace-aktig, men det var jo ikkje så verst så eg får ta steget vidare til noko meir innfløkt neste gong.


Sjalet har allereie vore i bruk. Laurdag var det nemleg 20-årsjubileum for Follorussen-91. Det er utruleg kor lite folk forandrar seg i grunnen. Rett nok har nok dei fleste nokre kilo ekstra, litt vikande hårfeste, fleire rynker osv, men eg såg gjennom 20 år gamle briller og tykkjer det var som i går. Eit av mine beste minner er faktisk gruppearbeid med den faste gjengen Halvard, Vidar og Frank. Vi hadde nokre fantastiske diskusjonar.

10 kommentarer:

 1. Så flott sjalet ditt ble. Gøy å kunne være til inspirasjon. Så du gikk på Follo? Det er jo i "lokalmiljøet" jo. Kos deg på jubileum :)

  SvarSlett
 2. Hei, Mette! Tusen takk for koselig kommentar på bloggen. Snakker om produksjon - har sagt det før, men jeg er helt imponert over alt du rekker å strikke!!!! Ikke bare strikker du, men vi snakker ofte tynt garn og tynne pinner - wow. Vi gleder oss veldig til besøk vi også:)Klem fra Lill

  SvarSlett
 3. Kjempeflott sjal, jeg likte godt garnkombinasjonen.

  På lørdag hadde jeg russebiltreff hjemme, det er usle 23 år siden jeg var russ. Akkurat det samme her også, det var akkurat som å skru tiden tilbake. Skravla gikk og NÅ skal vi gjøre det hvert år..

  SvarSlett
 4. Århh det er fint og lige i min smag , slet ikke kedeligt :-)) Det sidste sjal jeg har strikket er måske noget for dig?

  :-) Vilma

  SvarSlett
 5. Lekkert sjal! Fargene i sjalet var nydelige og den lyse lace-kanten gjorde det lille ekstra! :)

  SvarSlett
 6. Hei... :O)
  For et fantastisk flott sjal... :O) Likte veldig godt lace/blondekanten rundt, det gjorde det så spennede! Veldig flott genseren i innlegget under også, digger fargen!

  Morsomt med sånne gjensynsfester... ;O)

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 7. Så fint, herlige farger og flott kant.


  La meg til som følger jeg, god sommer!

  SvarSlett
 8. Nydeleg sjal!! Veldig kjekt med slike jubileum. ;)

  SvarSlett
 9. Skønne, skønne farver og en rigtig flot kant :-)

  SvarSlett
 10. Så hyggeleg å koma heim frå ferie og sjå så fine meldingar.

  SvarSlett

Eg set alltid pris på kommentarar sjølv om eg ikkje får svart kvar og ein.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails