Sider

mandag 16. mai 2011

Silkeguten


Kjøpte silkegarn til 10 kr nøstet i ei restekorg i fjor. Fann denne oppskrifta via Monstermønster. Veninna mi som ikkje er ein like stor ullelskar som dei fleste av oss skal til Thailand ved juletider med vetleguten. Så då såg eg mitt snitt til å få brukt silkegarnet til noko fornuftig. Vel, det er litt stivt så eg er ikkje sikker på kor veleigna det er til sjuande å sist. Dessutan lukter det rå natur om ein skal seia det på den måten. Eg har brukt pinne nr 4-4,5 til dressen.

Knappane kjem frå knappeglaset eg vann hjå Monstermønster.


No har eg gått igang med ei jakke i same garn til meg sjølv, men denne gongen på pinne 7. Eg satsar på ei laus og ledig sommarjakke.


No sit eg og koser meg med nett-TV og ein av dei gamle filmane frå 50-talet "Ung frue forsvunnet". Har tenkt eg skal sjå heile samlinga som ligg hjå Nrk.

3 kommentarer:

  1. Nydelig - et praktfullt plagg til en baby på sommertid. Silke er jo riktig så svalende, så det blir sikkert godt med en jakke til deg også. Og siden finværet sikkert er rett rundt hjørnet (igjen), er det best du strikker fort!

    SvarSlett
  2. Nydelige farger og veldig kjekk type plagg. Får virkelig håpe det blir brukt. Men får du ikke vondt i armene av å strikke med silke? Jeg synes det er fryktelig uelastisk.

    SvarSlett
  3. Ja, einig med deg i at det går treigt med silke. Det er stivt og glir ikkje spesielt lett på pinnane.

    SvarSlett

Eg set alltid pris på kommentarar sjølv om eg ikkje får svart kvar og ein.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails