Sider

torsdag 26. mai 2011

Leafy shawl

Som så mange andre lærte eg tysk på skulen. Kan ikkje seia at eg har hatt så mykje nytte av det, men til dette sjalet har eg altså vore på Ravelry og funne ei oppskrift på tysk. Vel, det var vel helst ein instruksjonsvideo. Den er lett å følga. Sjalet får ei fin rand med blad på den eine sida og er litt "skeivt". Har lurt på om eg skal hiva meg på bølga med å strikka 11 sjal i 2011. No har eg strikka to sjal så langt i år, og har allereie byrja på eit bladsjal til.

Garnet eg har brukt er shetland soft frå Malsen og Mor med pinnar nr 5.

Lette strikking som krev lite konsentrasjon. Perfekt for sommaren.

Learned German in school but can't say I have really had much use of it. Until now that is. I just made this shawl based on a instruction video in German that I found through Ravelry. Have thought about knitting the 11 shawls in 2011 and I am two down... Well, just started a third one based on the same pattern.

1 kommentar:

  1. Det var spenstig å gi seg i kast med tysk mønster, og sjalet ble jo veldig fint så da var det vel verdt strevet. Sånne lette sommersjal er deilige på sommeren! :)

    Har forresten den nyeste utgaven av Firefox uten at det hjalp noe. Bruker Google chrom inntil videre, for det fungerer greit ift kommentering.

    Ha en fin helg! :)

    SvarSlett

Eg set alltid pris på kommentarar sjølv om eg ikkje får svart kvar og ein.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails