Sider

fredag 20. mai 2011

Arrival of the goody bag


Strikkemagasinet varsla om Drops-sal. Eg gjekk fem på og har "blakka" meg på alpakkagarn. I dag kom godteposen i hus. I form av ein hentelapp per mail. Har de vore med på det før?

Snart må eg ha nye korger til alt dette garnet. 

Etter "bli ny"-dagen min i Sandvika hjå Lone i "I am" så har eg endra fargepletten min litt. Eg har i alle fall kutta ut svart - i den grad eg har brukt svart - og slått meg på brunt i staden.

I was just made aware by Strikkemagasinet that Drops is having a sale. I couldn't help myself and now I have a big pile of new alpaca yarn in need of a basket and some needles.

4 kommentarer:

 1. Det var jammen meg godteposen sin. Nydelige farger :D Må innrømme at jeg har hamstret litt alpakka under salget jeg også. Må bare kommentere trønderbunaden nedenfor altså, den er såååå nydelig på små prinsesser. Jeg har jo en selv, men det er noe eget med barn i bunad altså. Også er det strikket, fantastisk :D Ønsker deg ei god helg :D

  SvarSlett
 2. Fin godtepose! Jeg har fått en lignende i posten jeg også, og meldingen kom på sms faktisk. Svart er det slutt på her også etter fargekonsultasjon for årevis siden. Det går helt fint å bruke brunt og andre nøytrale farger isteden.

  Ha en fin helg! :)

  SvarSlett
 3. Dejlig godtepose og lækre farver :)

  SvarSlett

Eg set alltid pris på kommentarar sjølv om eg ikkje får svart kvar og ein.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails