Sider

mandag 6. desember 2010

Vottedilla

Vert litt gira på eit mønster av og til særleg når det er slik som dette at ein nesten kan få ferdig eit par per kveld.

Eg missliker sterkt å strikka med 5 pinner så då eg såg nokon som strikka denne Rillevotten til Nøstebarn så vart eg inspirert. Etter å strikka 4 par var eg rett nok litt lei av det og no er eg over på magic loop.Eg hadde noko fluffy garn eg hadde kjøpt på Stoff og stil som sjølvsagt viste seg å vera 60% acryl. Kvifor sjekka eg ikkje det litt før. Hmpf, ja, det har eg spurt meg sjølv om. Endeleg har eg i alle fall fått brukt det for når ein likevel strikkar med dobbel tråd så vert det både slitesterkt og varmt på same tid. Eg hadde mellom anna noko 3 tråds raumagarn liggjande, og det er i grunnen ganske stivt og kløframkallande, men saman med denne mohair og acryl greia vart det heilt supert. 

Eg har også ein del anna restegarn som har fått køyrd seg, og eg har ikkje strikka den siste votten enno, men som sagt trur eg det vert meir variasjon over same masketal, men på magic loop.

3 kommentarer:

 1. Kan heller ikke like 5 strømpepinner, så da jeg sa ja til å strikke halvvanter på bestilling så var jeg spent..for jeg sverger til magic loop...på alt som er mulig. Og jepp..her er ett par snart ferdig.
  Må nok strikke noen slike rillevotter jeg også...men det må bli senere en gang..nå er lista full.
  Go tirsdag :)

  SvarSlett
 2. åååå så fine.kasper treng vottar..hint hint;-)han berre mistar sine heile tida

  SvarSlett
 3. Fine votter - julegaver?
  Er ikke helt inne i strikkeutrykk jeg - hva er "magic loop"?

  SvarSlett

Eg set alltid pris på kommentarar sjølv om eg ikkje får svart kvar og ein.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails