Sider

tirsdag 30. november 2010

Teppe til Australia


Mor mi i Brisbane, Australia (eg var utvekslingselev i 88/89) skal verta bestemor. Vi ventar på ein fin, fin gut rett over nyttår. 

Det er ikkje lett å strikka noko til folk som lever livet i konstant sumar der vinteren er varmare enn vår eigen sumar. Det gjer seg liksom ikkje like mykje med ull trass i at nokre eg kjenner sverger på at ull bør ein nytta i all slags vær. 

Så kva skal ein då strikka?


Voila, eit lite babyteppe i bomull. "Svalande vind, mjukt som eg minnast du strauk hennar kind, svalande vind kom" (Hartvig Kiran) Altså vonleg eit svalande teppe når kroppen kovnar i skuggen eller i vinden frå air con.

6 kommentarer:

 1. Skjønner dilemma ditt! Har ei venninde m/fam som bor i Australia, skjønner ikke hva jeg skal strikke til dem.....Blir bøker og sjokolade som kommer til jul i år ja....

  Veldig fint teppe! Regner med at de har bruk for det, er da litt kaldere på kveldene så ;)

  SvarSlett
 2. Årh, så skjønt teppe! Teppe er jo helt genialt det til de som bor "der nede":) Og man liker jo uansett å tulle babyen inn i et eller annet, uansett hvor i verden man bor:)

  SvarSlett
 3. Ikke lett å finne på noe strikket når de har det så varmt. Teppet ser nydelig ut og de fleste nyfødte liker å bli svøpt inn, så det var en kjempegod idé! :)

  SvarSlett
 4. Sødt tæppe og sikken en fin farve :-)

  SvarSlett
 5. Så søte de er. No har teppet reist til Brisbane med resten av julepakkane. Den ligg i ei stor eske med mange fargerike frimerke. Det vart ei skikkeleg juleforsending. :-)

  SvarSlett

Eg set alltid pris på kommentarar sjølv om eg ikkje får svart kvar og ein.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails