Sider

mandag 23. august 2010

Lille vinkel på plass/angle

O herlege du, der var eg ferdig med den jakka. Den var betydeleg enklare å strikka enn eg trudde då eg fyrst byrja på mønsteret. Spesialopplegg osv gjorde meg litt skeptisk, men så tykte eg jo at jakka var så stilig i all sin enkle prakt. 

Den heldige vinnar er min vesle, ganske nyfødde "nevø".

Det kjekkaste med mønsteret er at ein nesten strikker heile greia i eitt og at kanten rundt også strikkast i ein omgang. 

Takk til Tora Frøseth. Ho nyttar gjerne Hifa garn og sidan fabrikken ligg rett utanfor Bergen så har eg lenge tenkt eg skulle stikka innom på fabrikkutsalet. Til no har det vorte med tanken diverre.  Derimot er det fullt mogleg å kjøpa litt tjukt Hifa-garn på butikken på Tysse. Dei har i grunnen alt. Det er der eg har kjøpt høgtrykksspylaren og kantklypparen min også i tillegg til pølser frå Bønes og 5 toms spiker. Det ikkje Ty'en har er nesten ikkje verd å kjøpa. 


Yesssss, the angle is all finished and waiting for it's owner my little new born "nephew". It was much easier to knit than I expected and I loved how you almost knit it all in one piece. You find the pattern at Tora Frøseth. She tends to use Hifa yarn a yarn factory just outside Bergen. I have long thought I'd drop by and have a look at their factory outlet but time passes bye. Luckily some can be bought at the local little shop at Tysse where I have my country cottage. They have everything from lawn mowers, yarn, nails, slow food and pharmacy.

10 kommentarer:

 1. Disse jakkene er så utrolig fine! Tora lager ting med fantastisk flott design:) Jeg falt også for den knappen - laget den selv? Og hvis du har kjøpt den er jeg veldig nyskjerrig på hvor hen:)

  SvarSlett
 2. Ja, Tora lager ting som er veldig stylish vil eg kalla det. Veldig gjennomførte mønster. Knappen er utruleg fin og diverre så hadde eg berre den eine. Den var ekstraknappen på ein kjole eg kjøpte til Litjpia på Berthas oldebarn.

  SvarSlett
 3. Jakka ble kjempefin! Likte fargene godt. Ingenting er som butikker som har alt! :)

  SvarSlett
 4. Den var nydelig. Denne må jeg virkelig skaffe meg mønsteret til. Digg :D

  SvarSlett
 5. Knalltøff jakke!

  Takk for besøk i bloggen min, alltid kjekt å oppdage "nye fjes" ;)

  SvarSlett
 6. Hoho, nærbutikken er slik. Det toppet seg en dag jeg kjøpte mat, garn og øks på samme kasselapp.

  Og flott jakke! Vi har brukt vår mye, og mange mammaer kommer bort og sier ååååå, den var fin, hvor er mønsteret fra?

  SvarSlett
 7. Århh hvor smuk den er :-))

  SvarSlett

Eg set alltid pris på kommentarar sjølv om eg ikkje får svart kvar og ein.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails