Sider

fredag 13. august 2010

Tunika t tøtta

Klarte å reisa på ferie utan å ta med meg strikketøy. Ein stor feil sjølvsagt for det brann ganske fort i fingrane. Då eg endeleg kom til Stord fekk eg fatt i garn i ei restekorg. Litt Viking babyull og litt arv. I SISU barn sitt hefte 1001 var det mønster på ei fin barnekåpe på framsida den eigentlege grunnen til at eg kjøpte heftet, men til det hadde eg for tynne pinnar så då endte eg opp med å strikka modell nr 19.

Trudde eg strikka storleik 1 år og hadde tenkt å gje den vekk, men så viste det seg å vera storleik 2-3 år. Den var alt for fin til litjpia til at eg kunne gje han vekk så no får den krangla om merksemda mellom alle dei andre strikkeplagga.  Litjpia er veldig fin i gult, og eg tykkjer påskegul er utruleg flott.


9 kommentarer:

 1. Åhhh hvor den fin , og så smukke farver :-)

  Må jeg 'låne' det billede du har i dit indlæg nedenunder , det med kvinder og strik fra en gammel strikkebog? Klem og god aften

  SvarSlett
 2. Takk, og klart du får låne bildet. Lån i veg :-)

  SvarSlett
 3. Ååå, fine vesla og fin fin tunika! Neste år må dere bli med på treff. Det var så hyggelig og en skikkelig gjeng fra Debab tida til våre små.

  SvarSlett
 4. Så skjønn tøtta var i gult og lilla! (Anbefaler kåpa fra heftet, rask strikk)

  SvarSlett
 5. Takk skal de ha. Ja, det var artig å sjå at kåpa ferdig strikka så den skal på pinnene på eit tidspunkt :-)

  SvarSlett
 6. Mette, så mykje flott og spanande du lagar! Eg er også i ein strikkeperiode, for meg er det dessverre av og på, men kasta meg på ein tunika før helga, og så er det den same som du har stikka til tøtta!!
  Elles - der er ei facebookgruppe som heiter SPØT - har du sett den? Mykje artig småstrikk

  SvarSlett

Eg set alltid pris på kommentarar sjølv om eg ikkje får svart kvar og ein.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails