Sider

torsdag 16. september 2010

Forviklingsdo

Etter tre veker utan anna nettkontakt enn via ein iphone er eg mildest talt full av abstinens og stor glede over å sulla rundt på nettet att. Enda godt eg hadde den iphonen må eg jo sei så var eg ikkje fullstendig avsondra frå verda øh...

Eg elsker å stikka av til Tysse der eg må ut på trappa for å snakka i mobilen og berre kan ta imot tekstmeldingar dersom mobilen er nært til vindauga, men det varer jo vanlegvis ikkje meir enn ei helg. Tre veker er litt i overkant. 

Sist helg hadde eg veldig artig besøk av gamle vener. Vi var 5 store og 5 små. Når forbrenningsdoen ikkje har forbrent det den skal på ein heil kveld og du vaknar til piping frå doen og overfyllt potte (trur ikkje eg skal gå i meir detalt om det ekle i dette) og lurer på om doen har tatt fullstendig kvelden så er du glad for at det er gamle og gode vener du har på besøk. Det hjelper godt også å vita at dei ikkje er overvettes prippne. Vel eg fekk rydda opp i griseriet før eg byrja på det "dokaillen" hadde instruert meg i måtte gjerast. Dokaillen er han som gjer service på Cinderella, og det var der eg hadde henta min kjære askepott ei veke før. Pipa ute måtte demonterast for å hiva ut eit filter samt sjekka at det ikkje låg mykje gøgge i pipa som stenkte for avtrekket. For å gjera det måtte eg sjølvsagt opp i stige. Det regna ute og eg hadde kun truse og tunika. F#%$ pipe som ikkje let seg demontere. Etter nokre seine nattetimar med lett fuktig innhald så var vi alle litt groggy, ikkje minst han som måtte stå opp med sonen allereie kl 07. For eit herleg syn vi var der ute i regnet. Eg øvst som drog piperøyret oppover og han nedst kun i undiken som drog pipa nedover. Vi fekk det til og doen fungerte heilt utan problem resten av helga så det var ikkje difor ein av dei små ikkje turte å bæsja på doen.... Det er skummelt når ein må gjera det i ein pose og ikkje i vatn.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Eg set alltid pris på kommentarar sjølv om eg ikkje får svart kvar og ein.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails