Sider

søndag 17. januar 2010

Nye kjøkenklutar


Eigentleg er eg ikkje så glad i å strikka i bomullsgarn. Det kan henda eg likte det betre før, for eg fann i alle fall mykje bomullsgarn blant restane på loftet. Så kva gjer ein med det?
Suller mykje rundt for tida og endte opp på ein ny og fin butikk i gågaten i Bergen. Det er ein av desse interiør/barneklær/dameklær/te/såpe/nesten det du kunne ynskja deg butikkane som finst for tida. No burde eg sjølvsagt hugsa kva den heiter, men det gjer eg ikkje. Det låg ein skobutikk der før der alle sko var til 200 kr eller noko slikt. Eg har faktisk kjøpt meg nokre stilige høghela støvlar i turkis der ein gong. Diverre har eg alt for breide bein til å kunne gå med dei støvlane. Dei vider seg ut slik at du trur då får på deg støvlane....,men så byrjar dei å klemma..... ai, ai, ai, det er tortur.
Vel, det var ikkje mine nydelege turkise støvlar eg skulle snakka om.
Denne butikken selde også nokre heimelaga kjøkenklutar. For å vera heilt ærleg så tykte eg dei var litt vel enkle og lause i fisken, men eg vart i det minste inspirert.

Så då gjekk eg heim og strikka fire kjøkenklutar som skal verta ei gåve. Og no kan jo de som kjenner meg lura på kven dei er tiltenkt ;-).40 masker, ca 20-25 cm.
Eg strikka dei anten einsfarga eller to rett to vrang/ein rett ein vrang
for at dei skulle vera like på dei to sidene

3 kommentarer:

  1. Artige kluter! Det er jo godt en kan bli kreativt inspirert i disse "livsstilsbutikkene":) Jeg strikka også noen sånne restekluter i høst, veldig løse. Leste et sted at de fungerte best litt løse i fisken...kanskje det var på pickles jeg leste det? Men, det ser jo ikke så fint ut. Er heller ikke så glad i å strikke i bomull, men syntes det ble bedre da jeg strikket på bambuspinner.

    SvarSlett
  2. Å, nå MÅ jeg snart lære meg å strikke vrang ... Jeg også vil herme.

    SvarSlett
  3. Fine og praktiske kluter! Jeg bruker bare hjemmestrikkede kluter, det er de beste! :)

    SvarSlett

Eg set alltid pris på kommentarar sjølv om eg ikkje får svart kvar og ein.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails