Sider

onsdag 28. mars 2012

Snart nyfødt


No venter vi i spenning kvar dag på at det skal koma ei lita jente. Var litt usikker på om ho hadde eit hentesett for korkje mormora eller mora strikka så då slo eg like så godt til med eit heilt lite antrekk. Vi får sjå. Det finst jo ei farmor også.

Hadde kjøpt noko melkefibergarn ei tid tilbake. Det er utruleg mjukt og deilig og skal elles ha same kvalitetane som ull i følge ho som selde det sjølv om det kjendest meir ut som mjuk bomull. 

Lua er frå Pickles sitt hentesett, men i staden for å strikka vaffelstrikk så strikka eg daisies. Dei kan brukast til alt. Jakken har eg komponert sjølv. Likte godt A-forma og beltet i daisy-strikk. Det er strikka nedanfrå og opp.

Ja, ja, så fekk eg blogga litt igjen då. Det vert lite av det for tida. Får knapt lese noko bloggar og. Veit ikkje heilt kvar tida tar vegen. Eller vel, det er mykje arbeid med den kongressen der heklevaginaen skal vera.Ha ein fin kveld!

11 kommentarer:

 1. Kjempefint sett! Heldige mottager. Likte godt beltet i daisystrikk.

  SvarSlett
 2. Så nydelig :) Det var virkelig pent :)

  SvarSlett
 3. For et nydelig sett! Imponert!

  SvarSlett
 4. Hvor er det et fint lille hentesæt :)

  SvarSlett
 5. Oj oj , sikken et fint sæt , især farverne . Ja , man kan ikke få tid til det hele :-))

  SvarSlett
 6. Falt pladask for den jakka! Selvkomponert? Fy søren så imponerende:) Den var rett og slett georgous! Gi lyd om du vil dele tips, for denne kunne jeg og tenke meg å lage:) Hele settet var jo bare nydelig. Flinke du!

  SvarSlett
 7. Åh, tusen takk. Eg har jo klart å gje den bort før eg hugsa å skriva ned noko maskeantall så då må eg prøvestrikka ein til. Mottakaren er no ein fin liten påskekjukling på berre to dagar.

  SvarSlett
 8. Så fint sett, likte fargene godt :)

  SvarSlett
 9. Så koselig sett. Godt du får litt tid med pinnene da. :) Kjenner meg bare så altfor godt igjen. Enkelte uker skjønner jeg ikke hvor blir av, og blogging bare et fjernt minne. Ønsker meg mer fritid...

  SvarSlett
 10. Helt nydelig! Jeg setter dette på min ønskeliste, forbausende mange venninner som viser ukjente strikketalenter så fort man blir gravid :D

  SvarSlett

Eg set alltid pris på kommentarar sjølv om eg ikkje får svart kvar og ein.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails