Sider

onsdag 29. februar 2012

Rosa muffins


Litjpia er sjuk, men ikkje sånn derre konstant heilt utmatta sjuk. I alle fall ikkje på føremiddagen. Så i dag har vi klistra med klistremerker, brukt glitterlim og teikna ansiktet. Nille altså - slettes ingen dum butikk for småbarnsforeldre.

I tillegg har vi baka, og det er ikkje noko denne mora gjer så ofte. Slikt overlater vi til besta. Ikkje for det litjpia får laga omelett etc. Men, vi har altså gått laus på all inclusive pakkane i skapet. Ting eg hamstra då eg trudde eg skulle driva med slike heimlege sysler. Veldig glad i Toro og Møllerens etc. I går satsa vi på sunne knekkebrød, men i dag fekk vi besøk så då gjekk vi laus på muffinspakken. Ja, det heiter muffins på den pakken frå Toro. Veit at det visst nok heiter cupcakes for tida.

Vert faktisk ganske lattermild av den derre cupcakestrenden. Det eine kunstverket etter det andre. Vil vel ikkje karakterisera våre cupcakes som kunstverk, men eg fann til slutt den raude konditorfargen og noko kakepynt eg også har hamstra før ein fødselsdag. Voila, rosa cupcakes. I nokre har vi putta litt rosiner medan eit par andre fekk bringebærsyltetøy. Til sjuande og sist ville ikkje litjpia ha desse kakene så no sit eg igjen og lurer på kor lurt det er at eg et dei. "Det er bedre med en slant i vasken enn en kilo på dasken", sa mora til ein tidlegare kjærast.

PS: Etter å ha fått litt merksemd kring muffinsane mine på Facebook så skjønar eg no at det er muffins og ikkje cupcakes eg har baka for dei er litt for ustrigla til å vera cupcakes. Cupcakes har visst også smørkrem. Det er ikkje dette. Elles vil eg visa til eit bra innlegg frå Marta Breen på den nye husmortrenden.

7 kommentarer:

 1. Desse såg gode ut. Sjølv meinar eg desse cupkakene er litt oppskrytt, ofte litt tørr og masse søtt kliss. Ha ei fin veke og god betring i huset.

  SvarSlett
 2. Bra, Mette! Fra rosa livmorhals til rosa muffins! Det kaller vi en allsidig blogg:)

  SvarSlett
 3. Hi, hi, kjem no inn under kategorien rosablogger

  SvarSlett
 4. Hun må definitivt være syk når ikke disse rosa kreasjonene fristet, ja!

  SvarSlett
 5. De ser jo fantastisk gode ut:)

  SvarSlett
 6. Hei!

  Så koselig at vi kan være med på å gjøre en småsyk-dag til en skikkelig kosedag!

  Vi håper dere får en kjempefin helg!

  SvarSlett
 7. Det er nok muffins ja, uten at jeg er en cupcakes-ekspert. har derimot som du observert denne trenden som holdes i hevd av de som kan det. har forsøkt meg på å lage herligheten 1 gang, med smørkrem og greier. Godt at jeg ikke utdannet meg til konditor for de greiene kan jeg ikke noe med. Og hvem spiste de fleste: heldigvis ikke meg. Noen fordeler er det med å ha sønner. :)

  SvarSlett

Eg set alltid pris på kommentarar sjølv om eg ikkje får svart kvar og ein.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails