Sider

søndag 23. oktober 2011

Gamalt plagg - ny eigar

 
Har rett som det er vore inspirert av Kaffe Fasset også då eg strikka denne dressen i 2007. No har den kome i retur og har vorte nett passe stor til Litjpia. 

Ho kledde han utruleg godt og har på dette biletet vore grei med mor si for eigentleg tykkjer ho dressen er for babyar. Etter å ha fått mykje skryt for han i løpet av dagen frå fleire så er det lov å håpa at han kan verta brukt i barnehagen i vinter.

Eg nyt kvart eit minutt ho går med han og heldigvis har vi arvtakarar slik at strikkeplagga vert brukt av meir enn eitt barn. Nett dette plagget lurer eg også på om ikkje skal få lova til å koma i nostalgibunken slik at det kan dukka opp i seinare generasjonar også.

7 kommentarer:

 1. Fine jenta...håper vi snart får treffe dere igjen! Klem

  SvarSlett
 2. Godt med gjenbruk på slike fine plagg. Denne blir nok god når det blir kaldere i været. Ha en fin søndag!

  SvarSlett
 3. Kjempefine farger i et fint og praktisk plagg.

  SvarSlett
 4. For ein fin kosedress. God og varm under dressen når det vert kaldare ute. Ha ein fin dag.

  SvarSlett
 5. Nydelig var hun i den. Og så flotte fargespill.

  SvarSlett
 6. Arvetøy er det beste, og kult at det er du selv som har strikket den! Tipper hun kommer til å bruke den mye i vinter jeg. Varmevett og kulde pleier å komme noenlunde samtidig..

  SvarSlett
 7. Skikkelig flott dress som det tydelig ligger mye arbeid i! Veldig hyggelig med gjenbruk, jeg har en eske på loftet med dedikerte strikkeklær som jeg håper blir brukt etterhvert. :)

  SvarSlett

Eg set alltid pris på kommentarar sjølv om eg ikkje får svart kvar og ein.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails