Sider

torsdag 16. juni 2011

Er det sommar?


Det kan ein sjølvsagt av og til lura på. Difor går det heilt fint å strikka ullklede framleis. Strikker framleis på Tubey. Har no byrja på sjølve bolen og så langt er eg nøgd. Det var litt kjedeleg å strikka ei så lang strømpe som trengs for å dekka ryggen min og båe armane.

I mangel på eigne strikkeprosjekt å blogga om så viser eg heller den søte toppen mor mi har strikka og hekla til Litjpia. Viss været held seg slik det var på måndag og i dag så kan vi jo håpa på at den kan brukast i år. Tysdag hadde vi nesten vinter. Det er litt misstrøstig.

Har elles byrja eit massivt oppryddingsarbeid og arkivering av epostane mine. Det slo meg plutseleg at eg håper ein innfører arkivering i skulen no som alt vi produserer og får tilsendt skal inn på ei datamaskin. I tillegg håper eg touch-metoden vert innført på skulen. No sit jo alle med tastatur framfor seg, og alle skal nytta det i dagleglivet og på arbeid. Trur maskinskriving må ha vore det luraste valfaget et nokon gong har tatt. Det er ganske kjekt å kunne skriva utan å sjå på tastaturet.

Puh, skjønar de kor lite eg har å bidra med på denne bloggen for tida? He, he, vel min grøne genser veks og vonleg kan han ikkje nyttast før til hausten.

2 kommentarer:

  1. Åh - for en søt kjole på vakker unge! *smelt*

    SvarSlett
  2. Sorry, akkurat nå er det visst vi som har sommeren, overraskende nok, siden jeg hentet hjem voksiposen fra barnehagen igår...

    Nydelig frøken i kjole!

    SvarSlett

Eg set alltid pris på kommentarar sjølv om eg ikkje får svart kvar og ein.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails