Sider

torsdag 31. mars 2011

Tunikaen veks


Berre meir og meir nøgd med fargen eg valde for Still Light tunikaen. Den veks, og eg er veldig glad for at eg har skaffa meg maskemarkørar.

Eg er så ivrig etter å strikka at eg i går fyrst vart sitjande til kl 01.00 for å strikka til rett nedafor ermene. Så prøvde eg han på og oppdaga at Large var alt for stort for meg (og det er eg sjølvsagt veldig nøgd med) slik at eg måtte rekka opp 10 omgangar. Det er litt slitsamt å få alle 448 maskene tilbake på pinnane igjen. Til slutt var kl 02.00 før Litjpia vakna, og eg fann ut at eg sikkert burde koma meg i seng. Genialt å byrja frå toppen når det er snakk om å få den rette storleiken. 

Alt dette medan eg såg dei siste episodane av Mad Men sesong 4. Elskar den serien og håper verkeleg dei bestemmer seg for ein sesong 5 også. Dei har i alle fall laga ein open slutt på denne serien så det er håp.

2 kommentarer:

  1. Flott farge. Godt det ikkje var meir å rekke opp sjølv om det var mange masker op omgangane.

    SvarSlett
  2. Nydelig grønnfarge på tunikaen. Den er stor i størrelsen så det var nok lurt å gå ned en størrelse. De fleste gjør visst det med Still light.

    Vi holder på med sesong 3 og det betyr vel at sesong 4 er ute på DVD nå? Ingen grunn til absitnenser for oss på en stund med andre ord. :)

    Ha en fin helg! :)

    SvarSlett

Eg set alltid pris på kommentarar sjølv om eg ikkje får svart kvar og ein.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails