Sider

søndag 30. januar 2011

Rillestrikka kåpe

Det har vore dårleg med blogginga i januar. Influensaen tok fyrst litjpia og så heiv den seg over på meg. Då var eg litt desperat for vi skulle reisa til Gran Canaria tre dagar seinare. It called for desperate measures så eg luska meg til næraste apotek og kjøpte Tamiflu. For å vera heilt ærleg så har eg ikkje hatt noko særleg tru på Tamiflu, men det hadde faktisk ein bra effekt. Eg var eigentleg berre sjuk i 3 dagar. Rett nok var eg litt halvvegs dei fyrste to dagane i syden, men kven bryr seg om det når ein ligg ved eit basseng og velter seg i sola.

Vel, vel, nok sjukdomsprat.Her er ein av mine favorittar. Diverre såg eg fyrst etter at eg hadde strikka alt bortsett frå ermene at eg hadde strikka dei på litt vel store pinnar så den vart litt vid. Heldigvis er ho som har fått den litt meir breidskuldra enn litjpia som står modell her.

Garnet eg har nytta er Cortina frå Sparkjøp. Det har forbausande fine fargar til Sparkjøp-garn å vera og kostar berre 12,50 per nøste. 

6 kommentarer:

 1. Så fin! Det er masse fine farger på spar-kjøp garn. Da blir jeg litt sånn at jeg vil strikke alt mulig - fort! Men, så skjønner jeg at jeg ikke har tid og tålmodighet og rusler hjem med garn til skolen og ikke til meg...Truls kikker også på bildene her og er overbevist om at det er han du har bilder av på bloggen her:)) "Se på Truls bader" (det lille bildet av A som bader)! Håper dere hadde en fin fin ferie! Klem

  SvarSlett
 2. Kjempefin kåpe - og barn vokser jo i klærene sine (i motsetning til voksne som bør anskaffe passelige klær..!), så litt stor kåpe vil si kåpe som kan brukes lenge.

  SvarSlett
 3. Nydelig kåpe, og utrolig skjønn modell. Rødfargen kledde prinsessa de veldig godt. Heldig den som fikk denne flotte saken i gave :D

  SvarSlett
 4. kul kåpe! og det første bildet var spesielt fint. Nydelig modell :)

  SvarSlett
 5. He, he, Lill, no fyrst skjøna eg kor det badebildet kom frå :-). Finfint med ferie på Gran Canaria.

  SvarSlett
 6. Verkar som vi har samma smak!? Har stickat en likadan kappa till min brorsdotter! :)

  http://bycaloweena.blogspot.com/2010/05/kappa-och-basker-klara.html

  SvarSlett

Eg set alltid pris på kommentarar sjølv om eg ikkje får svart kvar og ein.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails